نان کندوی عسلی
مواد لازم :
آب :ولرم یک پیمانه
آرد: ب میزان لازم
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
ماست :یک دوم پیمانه
شیر خشک :یک ق. غ
شکر :یک ق غ
کنجد و سیاهدانه :برای تزیین
مایه خمیر فوری :نصف ق غ
نمک : نصف ق غ
طرزتهیه :
همه ی این مواد(به جزآرد) را باهم مخلوط کنید.
کمی هم بزنید وبعد آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
آردروکم کم اضافه کنید وورز بدین
تاحدی که خمیربدست نچسبه.
دقت کنیدآردبیش ازحداضافه نکنیدزیراخمیرسنگین شده وپف نمی کند.
بایدباورزدادن چسبندگی خمیررابگیرید .
بعد روی خمیر رو بپوشونید بذارید جای گرمی تا ور بیاد ودوبراربشه.
بعد ته قالب گردی رو چرب کنید و از خمیر اندازه ی فندق بردارید و کف دست پهن کنید کمی پنیـر و گردو روی خمیر قرار بدید و بعد گردش کنید وبین دوتاکف دست اونوقلقلی کنیدتاموادداخلش خوب پوشیده بشه.
در قالب جفت جفت وچسبیده بهم بچینید.
این گلوله های کنارهم توی فربهم میچسبن ونان شکل کندوی عسل میگیره.
در ظرفی یک زرده تخم مرغ و کمی شیـر مخلوط کنید و با فرچه روی خمیر بمالید و رویش را به دلخواه کنجد و سیاه دانه بپاشید و در فر دمای صد و هشتاد درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید تا طلایی شود.
بعد از پختن و سرد شدن رویش عسل بریزید.
این نان سنگفرشی هم نام دارد .
یه صبحانه داغ ومعطرومقوی
بایه لیوان شیرداغ