تاج بندگی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

کوکی شطرنجی

29 مرداد 1396 توسط زهره رضائي خندابي


مواد لازم

کره نرم شده: 250 گرم

شکر: 100 گرم

اسانس وانیل: 1 ق چ

نمک: یک هشتم ق چ

آرد: 320 گرم

پودر کاکائو: 3 ق س

تخم مرغ ریز (برای چسباندن قطعات): 1 عدد

   مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه•    میزان سرو: حدود 30 نفر

طرز تهیه
1. کره را به همراه شکر با همزن برقی با سرعت متوسط رو به بالا بزنید تا به صورت کرمی، پوک و سبک درآید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید، همزمن را خاموش کرده، آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در حدی که خمیر جمع شود و به صورت گلوله ای درآید کافی است. بیش از حد آرد به خورد خمیر ندهید.

2. خمیر را به دو بخش تقسیم کنید به یک بخش پودر کاکائوی الک شده اضافه کنید و با لیسک، کامل به خورد خمیر دهید تا شکلاتی شود سپس هر دو خمیر را بر روی پلاستیک فریزر جدا جدا به ضخامت تقریبی سه میلی متر باز کنید بعد روی هر کدام به کمک روال بر خطوط طولی با فاصله یک و نیم سانتی متر از هم بدهید. برای آن که نوارها هنگام جا به جایی نشکنند آن ها را از طول به چهار بخش تقسیم کنید به گونه ای که طول نوارهای وانیلی و طول نوارهای شکلاتی با هم برابر باشد. 

3. سپس بر روی پلاستیک فریزر یک برش وانیلی قرار دهید. در کنارش یک برش شکلاتی و مجددا یک برش وانیلی، روی این لایه با قلم مو کمی تخم مرغ بمالید.

4. سپس خمیرهایی با رنگ های متضاد قرار دهید و این را شش مرتبه ادامه دهید یعنی شش لایه خمیر بر روی هم قرار می گیرند پس از آن که تمامی خمیر را به این شکل به صورت شش لایه درآوردید روی سینی، بین پلاستیک فریزر قرار داده و حدود سی دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 5. سپس از یخچال خارج نموده برش هایی عمودی به ضخامت 5 میلی متر بدهید و در سینی فر کاغذ انداخته بچینید و در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 10 الی 12 دقیقه قرار دهید در حدی که لبه کوکی ها کمی طلایی شود کافی است.

نکته:

1. اضافه نمودن آرد مازاد باعث سفت شدن کوکی می شود.

 2. کوکی ها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.

3. این کوکی‌ها دارای ماندگاری طولانی هستند.

4.  تخم مرغ به چسبندگی برش ها کمک می کند،درصورت تمایل می‌توانید کمی روی هر کوکی هم با تخم مرغ رومال نمایید تا طلایی تر شود.

‏

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: سر آشپز لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

تاج بندگی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مهدویت
  • سیاسی
  • پزشکی
  • مرگ
  • حجاب
  • فرهنگی
  • حدیث
  • روانشناسی
  • عرفانی
  • استان شناسی
  • اطلاعات عمومی
  • پند های عبرت آموز
  • مفاخر استان مرکزی
  • دلنوشته ها
  • شهید گمنام
  • مدافعان حرم
  • تربیت فرزند
  • ازدواج
  • خانواده
  • سر آشپز
  • نکات معنوی
  • گردشگری استان مرکزی
  • عطار بلاگ
  • دغدغه های رهبری
  • محرم و صفر
  • علمی
  • انقلاب
  • حج
  • ماه مبارک رمضان
  • هوش مصنوعی
  • زندگی با ایه ها

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس