دمی عدس
دمی_عدس
مواد لازم:
4 پیمانه برنج
250 گرم گوشت بی استخوان
1 پیمانه عدس
250 گرم کلم پیچ
250 گرم سبزی پلویی
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران برای تزئین
طرز تهیه:
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا آب آن بخوردش برود و با گوشت پخته شده مخلوط کنید.کلم خرد شده و سبزی خرد شده را جداگانه تفت داده و به گوشت وعدس اضافه کنید.
برنج را نیز به گوشت و بقیه ی مواد افزوده و اگر گوشت پخته به اندازه ی کافی آب نداشت مقداری آب به آن افزوده وروی حرارت می گذاریم وقتی آب آن تبخیر شد کره را افزوده وهم زده و اجازه دهید دمی، دم بکشد.