نان رمضان
شكر نصف ليوان
شير نصف ليوان
خمير مايه 1 ق غ
نمك 1 ق چ
پودرهل 1 ق چ
شكر 1ق غ
روغن مايع نصف ليوان
سركه سفيد 2 ق غ
آرد 4 ليوان
براي رومال:
زرده تخم مرغ 1عدد
آب 1ق م
ابتدا شير را ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1ق غ شكر داشتيم داخل شير ريخته و هم زده تا شمر حل بشه بعد خمير مايه را روي شير پاشيده در ظرف را ميبنديم ميزاريم 10دقيقه بمونه تا بعمل بياد.
درظرفي تخم مرغ را همراه شكر با همزن برقي هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد ب تدريج روغن مايع،هل،نمك و خمير مايع عمل امده را اضافه كرده و الان ارد را اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سركه را اصافه كرده خوب ورز ميدهيم بعد روي خمير را پوشانده يك ساعت استراحت ميدهيم بعد از يك ساعت پف خميرا گرفته و به شكل دلخواه داخل قالب فرم داده بعد دوباره نيم ساعت استراحت دوم داده بعد روي خمير را رومال كرده داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم .