تاج بندگی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

پارفیت توت فرنگی

02 فروردین 1396 توسط زهره رضائي خندابي


#پارفیت_توت_فرنگی 
مواد لازم📝

پنیر خامه ای کم چرب ۲۵۰ گرم

وانیل شکری یک قاشق چای خوری

شکر شش تا هشت قاشق غذا خوری
خامه زده شده سرد یک فنجان
توت فرنگی خرد شده یک فنجان
طرز تهیه📝

در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود

در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود

خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود

و در نهایت توت فرنگی های خرد شده و سس را به صورت لایه به لایه در لیوان ها میریزید 

و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
نكته📝

می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید

میتوانید در کف ظرف بیسکوییت یا کلوچه خورد شده بریزید 

و میتوانید بجای میوه خام از کمپوت استفاده کنید 

اما به شیرینی اون توجه کنید .

نوش جان

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: سر آشپز لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

تاج بندگی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مهدویت
  • سیاسی
  • پزشکی
  • مرگ
  • حجاب
  • فرهنگی
  • حدیث
  • روانشناسی
  • عرفانی
  • استان شناسی
  • اطلاعات عمومی
  • پند های عبرت آموز
  • مفاخر استان مرکزی
  • دلنوشته ها
  • شهید گمنام
  • مدافعان حرم
  • تربیت فرزند
  • ازدواج
  • خانواده
  • سر آشپز
  • نکات معنوی
  • گردشگری استان مرکزی
  • عطار بلاگ
  • دغدغه های رهبری
  • محرم و صفر
  • علمی
  • انقلاب
  • حج
  • ماه مبارک رمضان
  • هوش مصنوعی
  • زندگی با ایه ها

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس