پارفیت توت فرنگی
پنیر خامه ای کم چرب ۲۵۰ گرم
وانیل شکری یک قاشق چای خوری
شکر شش تا هشت قاشق غذا خوری
خامه زده شده سرد یک فنجان
توت فرنگی خرد شده یک فنجان
طرز تهیه📝
در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده و سس را به صورت لایه به لایه در لیوان ها میریزید
و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
نكته📝
می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید
میتوانید در کف ظرف بیسکوییت یا کلوچه خورد شده بریزید
و میتوانید بجای میوه خام از کمپوت استفاده کنید
اما به شیرینی اون توجه کنید .
نوش جان