نرگسی
24 اسفند 1395 توسط زهره رضائي خندابي
#نرگسی
مواد لازم:
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز . 2 عدد
تخم مرغ . 4 عدد
سیر 4 حبه
طرز تهیه:
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید ، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).
نوش جان