شیرینی
06 فروردین 1396 توسط زهره رضائي خندابي
مواد لازم📝
برای ۲۵ عدد شیرینی
آرد ۱۷۵ گرم
پودر قند ۴۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
کمی وانیل
پودر بادام درختی ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰گرم
طرز تهیه📝
اول کره رو با پودر قند ۵دقیقه می زنیم با همزن تا سبک و کرم رنگ بشه.
بعد زرده تخممرغ وانیل رو اضافه و با همزن می زنیم تا خوب مخلوط بشه.
به همین صورت پودربادام و در آخر آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده تاخمیر یکدستی بدست بیاد.
روش یه پارچه تمیز می گذاریم و نیم ساعت میزاریم تویخچال تا استراحت کنه وبعد خمیرمون رو با کاتر قالب زدم و گذاشتم تو فر از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم شده بمدت ۲۰_۱۵ دقیقه.
در سینی فر حتما کاغذ روغنی بزارین وشیرینی ها رو بچیینین روش.
وقتی که شیرینی ها خنک شدن با شکلات تلخ وپودر پسته تزئین کنین، نوش جان