تاج بندگی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

شیر برنج مجلسی

29 خرداد 1396 توسط زهره رضائي خندابي

​
برنج ۱پیمانه

شکر 1/5 پیمانه

شیر 1 ليتر 

هل ساییده 1 ق چ

خامه 3 ق غ

نمک نصف ق چ 

گلاب 1پيمانه
اگه بخواید عطر گلاب در شیر برنجتون قالب بشه بهتره که برنج رو از شب قبل با گلاب خیس بدید. برنج رو با دو پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت میذاریم و اونقدر میپزیم تا کاملا وا بره. میتونید از برنج نیم دونه هم استفاده کنید.

بعد از اینکه برنج کاملا پخت، اگر از برنج کامل استفاده کرده بودید و نیم دونه نبود با پشت قاشق سعی کنید کمی برنج رو له کنید.
بعد هم شیر رو به همراه خامه اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا به جوش بیاد. فقط در این بین مراقب باشید که شیر برنجتون سر نره.

بعد از به جوش اومدن شکر و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کالا حل بشه. این مقدار شکر به اندازه شیرینی متوسط هست. پس شیرینیش رو هم تست کنید و اگر به نظرتون کم بود باز هم شکر اضافه کنید. گهگاهی هم بزنید تا سر نره.
این کار رو ادامه بدید تا حدود یک ساعت و نیم شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مثل شله زرد پیدا کنه. توی این زمان مقداری از حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشه. در ده دقیقه آخر هم گلاب رو اضافه کنید

بعد از اینکه شیر برنجتون بافتی مثل شله زرد پیدا کرد و کاملا جا افتاد زیرش رو خاموش کنید.
توصیه میکنم تا داغه در ظرف مورد نظرتون بکشید، چون وقتی که خنک بشه سطح روش یک لایه میبنده و 

برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی نداشته باشه

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: سر آشپز لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

تاج بندگی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مهدویت
  • سیاسی
  • پزشکی
  • مرگ
  • حجاب
  • فرهنگی
  • حدیث
  • روانشناسی
  • عرفانی
  • استان شناسی
  • اطلاعات عمومی
  • پند های عبرت آموز
  • مفاخر استان مرکزی
  • دلنوشته ها
  • شهید گمنام
  • مدافعان حرم
  • تربیت فرزند
  • ازدواج
  • خانواده
  • سر آشپز
  • نکات معنوی
  • گردشگری استان مرکزی
  • عطار بلاگ
  • دغدغه های رهبری
  • محرم و صفر
  • علمی
  • انقلاب
  • حج
  • ماه مبارک رمضان
  • هوش مصنوعی
  • زندگی با ایه ها

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس