رول سیب دارچین
#رول_سیب_و_دارچین #صبحانه_عصرانه
مواد لازم:
سیب. 2 عدد
آبلیمو. 2 ق چ
پودر دارچین
نان تست 8 عدد
.پنیر خامه ای. به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر. 3 ق غ
کره. 25 گرم
وانیل. 1/2 ق چ
شکر. مقدار لازم
طرز تهیه:
دو عدد سیب را پوست کنده و تقریبا ریز خرد کنید. سپس آنرا داخل تابه کوچکی ریخته و دو قاشق آب لیموی تازه و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کرده و روی حرارت به مدت حدودا سه دقیقه قرار دهید و مدام هم بزنید تا یک مقدار سیبها نرم شوند.(در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر هم اضافه کنید)
لبه های حدودا 8 عدد نان تست را با چاقو ببرید و با وردنه نانها را باز کنید.
مقداری پنیر خامه ای روی آن ها بمالید و حدودا یک قاشق از سیب را روی لبه آن بریزید و آنرا رول کنید.
دو عدد تخم مرغ را با سه قاشق شیر خوب با چنگال بزنید و مقداری وانیل به آن اضافه کنید.
داخل ظرفی مقداری شکر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.
کف تابه ای را با 25 گرم کره چرب کنید و روی حرارت قرار دهید و رولها را ابتدا داخل تخم مرغ زده و بعد با فاصله در تابه قرار دهید و همه طرف آن را سرخ کنید.
وقتی سرخ شد تا داغ است آنها را داخل شکر و دارچین بغلتانید.
میتوانید این رولها را با عسل هم میل کنید.
نوش جان