تاج بندگی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

خورشت کرفس

31 خرداد 1396 توسط زهره رضائي خندابي


من برای این خورشت اول سه تا پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم. کمی که طلایی شد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم. بعد که رنگ گوشت برگشت، کرفس خرد شده به همراه سبزی خورشت رو بهش اضافه میکنم.
سبزی هم ترکیب برگهای تازه کرفس و نعناع و جعفری (و در صورت تمایل خیلی کم سبزی قرمه) است.
بعد میذارم کاملا تفت بگیرن. اینطوری خورشت جا افتاده تر میشه. نمک و زردچوبه و فلفل هم زدم. یک دونه لیمو عمانی رو سوراخ کردم و توش انداختم. بعد به اندازه لازم و نه زیاد، آب ریختم و گذاشتم تا خورشت جا بیفته.
اگه خورشتتون لعابش کم بود میتونید یه قاشق آرد گندم رو توی نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید که باعث میشه لعاب خورشت بیشتر بشه.
یه قاشق کوچیک هم رب انار زدم.

دوباره یه کمی دیگه با شعله کم گذاشتم رو گاز و بعدش دیگه خورشت آماده است.

نوش جان

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: سر آشپز لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

تاج بندگی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مهدویت
  • سیاسی
  • پزشکی
  • مرگ
  • حجاب
  • فرهنگی
  • حدیث
  • روانشناسی
  • عرفانی
  • استان شناسی
  • اطلاعات عمومی
  • پند های عبرت آموز
  • مفاخر استان مرکزی
  • دلنوشته ها
  • شهید گمنام
  • مدافعان حرم
  • تربیت فرزند
  • ازدواج
  • خانواده
  • سر آشپز
  • نکات معنوی
  • گردشگری استان مرکزی
  • عطار بلاگ
  • دغدغه های رهبری
  • محرم و صفر
  • علمی
  • انقلاب
  • حج
  • ماه مبارک رمضان
  • هوش مصنوعی
  • زندگی با ایه ها

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس