خورش خوشمزه
مواد لازم
2 عدد پیاز متوسط
2 ق س آرد سوخاری
2 ق س شكر
2 عدد پرتقال بزرگ
2 پیمانه آب پرتقال
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
2 ق چ زعفران دم شده
200 گرم گوشت چرخ کرده
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه
روغن گیاهی به مقدار لازم
به میزان لازم پلوی دم کشیده برای سرو
♨️ طرز تهيه:
1 ابتدا خلال بادام و پسته را جداگانه به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و بعد زعفران و گلاب را به آنها اضافه کنید.
2 پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود، سپس آن را جدا كرده و كنار بگذارید.
3 گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. سپس گوشت را ورز دهید و به صورت گلولههای کوچک شکل دهید. همه گوشت را به صورت قلقلی آماده کنید.
4 پیازها را هم ریز خرد کنید. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را در روغن داغ کمی تفت دهید تا نیمه سرخ شوند. سپس گوشتهای قلقلی را به مواد اضافه كرده و تفت دهید؛ شعله را کم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شوند.
5 در ظرفی جداگانه آب پرتقال و شكر را اضافه كرده، كاملا مخلوطکنید. خلال بادام را با 2 لیوان آب پرتقال مخلوط و روی حرارت قرار دهید.
6 تکههای پرتقال را به گوشت سرخ شده اضافه كنید. سپس مخلوط آب پرتقال را درون ظرف ریخته و روی حرارت مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود. زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد، زعفران دم کرده را افزوده وبلافصله در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزیین كنید.
7 خورش را همراه با پلوی دم کشیده سرو کنید.
نوش جان