اکبر جوجه با کته زعفرانی
12 اردیبهشت 1396 توسط زهره رضائي خندابي
جوجه رو از ديشب تو مخلوط نمك و فلفل و ابليمو و اب نارنج گذاشتم مزه دار شده
جا به جاش كردم كه همه طرفش طعم بگيره
تا صبح تو يخچال تو مواد بوده
صبح كمي روش زعفرون ريختم و گذاشتم اب اضافه ش خارج شد و تو روغن فراون با شعله زياد سرخش كردم
دو تا قالب كره هم به روغن اضافه كردم و شعله اجاق و كم كردم و يكساعت و نيم بهش زمان پخت دادم
ميتونيد دم كني هم رو در قابلمه بزاريد و چند بار تو اين يكساعت و نيم جوجه رو زير و رو جا بجا كنيد
جوجه كاملا پخته و عالي شد
دوتا قاشق از مخلوط كره و روغن جوجه رو برداشتم و رب انار و باهاش كمي تفت دادم