شامی کباب
#شامی_کباب
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 400 گرم
آرد نخودچی 100 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پیاز درشت ذیک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده نمود و در روغن تفت دهید. توجه داشته باشید که بهتر است برای تهیه اغلب غذاها از پیاز سرخ شده استفاده نمایید. این روش در طرز تهیه کتلت نیز موثر است.
بعد از سرخ نمودن پیازها، تمامی مواد اولیه که معرفی نمودیم را با هم مخلوط نمایید و به خوبی ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
حال مواد را به صورت گلوله بردارید و روی سلفون به شکل دلخواه پهن نمایید. توجه داشته باشید که لازم نیست شامیکباب شما حتما به شکل دایره باشد و می توانید از طرح های دلخواه استفاده نمایید.
بهتر است وسط آن را با انگشت سوراخ کنید. توجه داشته باشید که این کار منجر به پخت بهتر شامی و مغز پخت شدن آن می شود و همچنین مانع از برجسته شدن شامی می شود. برای پخت بهتر شامی ها بهتر است فقط یکبار آن را برگردانید و هر طرف شامی تنها سه یا چهار دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.
نکته :
بعد از پخت شامی ها، آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود
نوش جان